logo

//thegreathacka

Ko može da se prijavi?

Takmičenje je prvenstveno namenjeno svim studentima Univerziteta u Beogradu, a mogu se prijaviti i zainteresovani učenici treće i četvrte godine srednjih skola.

Kad i gde se održava i koliko traje?

Hakaton će se održati u prostorijama novog Tech Talk Huba-a (Jevrejska 32), kompanije Informatika, 14. i 15. oktobra i trajaće 24 sata. Tokom hakatona moguće je napuštati prostorije Tech Talk Hub-a.

Koliko članova u ekipi?

Vaš tim treba da ima 3 – 5 članova.

Koliko znanje mi je potrebno za hakaton?

Za hakaton je potrebno osnovno znanje iz oblasti programiranja i Machine Learninga, ali od mnogo većeg značaja je snalažljivost i inovativnost (sve postoji na internetu).

Da li će biti kvalifikacione runde?

Ne postoji kvalifikacioni test, u slučaju većeg broja prijavljenih, selekcija će se vršiti na osnovu CV-jeva članova tima. Dvanaest najbolje plasiranih timova učestvovaće na hakatonu 14. i 15. oktobra.

Šta je nagrada?

Nema gubitnika – za svakog učesnika spremili smo po nešto, a prva tri mesta očekuju specijalne nagrade.

Šta je sve obezbeđeno tokom hakatona?

Tokom 24 sata takmičenja, biće obezbedjena hrana, piće kao i članovi TechTima koji su tu da daju smernice i odgovor na bilo koje vaše pitanje.

Da li mi je potreban kompjuter/laptop?

Potrebno je da ponesete svoje kompjutere/laptopove na kojima ćete raditi.

Koja je tema hakatona?

Oblast hakatona je Machine Learning, gde se pored machine learning-a očekuje i tehničko biznis rešenje u okviru same teme hakatona. A sama tema hakatona biće objavljena na dan takmičenja.